Nieuws

Nieuws & Info

Omwille van de ons aller bekende reden konden er in 2020 jammer genoeg geen events doorgaan. Wij zijn echter niet bij de pakken blijven zitten. Met een budget dat we van de gemeente ontvingen en na verschillende brainstorm sessies werd HetBestaatInHaacht opgericht, een initiatief om lokale aankoop te promoten. Naast de website (www.hetbestaatinhaacht.be) werd er o.a. ook een wedstrijd georganiseerd met ondertussen tientallen winnaars. Handelaars kunnen HetBestaatInHaacht ook gebruiken om tegen zeer gunstige tarieven hun zaak te promoten. Check dus zeker de website!

Meer info

Beste collega's handelaars/ondernemers uit Haacht,

Met de toenemende maatregelen i.v.m. het corona-virus hebben sommige handelaars/ondernemers het psychologisch zeer zwaar wegens de onzekerheid over hun "verder bestaan". Bent u één van die meest getroffen Haachtse handelaars/ondernemers ? Dan is volgende pro deo-voorstel van een Haachtse ondernemer voor u misschien wel interessant !

Meer info

Beste collega ondernemer,

Hierbij een nieuwe melding van onze gemeente:

"Inmiddels werden door de Federale en Vlaamse Overheid verregaande maatregelen getroffen om besmetting door het coronavirus in te dijken.

Naast deze, toch zeer ingrijpende inzet van onze ondernemers wordt ook van elke burger verwacht om zich aan enkele basisregels te houden.

Wij willen u graag helpen om uw klanten en bezoekers hierop te wijzen en ontwierpen een eenvoudige doch duidelijke affiche die u ergens zichtbaar in uw zaak kan ophangen.

Bovendien wordt, indien deze affiches uitdrukkelijk in het straatbeeld aanwezig zijn, de boodschap nadrukkelijker en bereikbaar voor elke voorbijganger.

Mag ik u daarom aub vragen, om in onze strijd tegen het coronavirus nog deze extra bijdrage te willen leveren en de affiche daadwerkelijk op te hangen."

Beste collega's handelaars/ondernemers,

Langs deze weg een melding van de gemeente Haacht waarvan wij u graag op de hoogte brengen. Nieuwsbrief Crisiscentrum Vlaamse overheid van 14 maart:

Het coronavirus stelt iedereen voor een ernstige uitdaging waarbij de genomen maatregelen in eerste instantie niet altijd even sluitend of duidelijk zijn. In het crisisberaad van 14 maart werd dan ook bijkomend specifiek bepaald dat: "Winkels zonder voeding in het weekend ook niet mogen openen na afspraak!"

Hieronder samengevatte maatregelen voor de economie !

IMG_1182
IMG_1183

Op zoek naar info over wegenwerken in Haacht? Kijk hier.

Heb je zelf iets gehoord of gelezen dat interessant is voor je collega-ondernemers?
Laat het ons weten en we posten het hier.