Debt Collection & Juridical Group

Bedrijfsnaam:

Naam:

DEBT COLLECTION & JURIDICAL GROUP

Thibaut Mariën

leeg

Korte omschrijving:

Debiteurenbeheer zonder zorgen en zonder extra kosten. Het innen van onbetaalde facturen. 100% juridische aanpak en ondersteuning van bij aanvang. De hoofdsmis steeds 100% voor de aangesloten ondernemer. Er zijn geen minimumbedragen om over te gaan tot een dagvaarding. Van 1 euro tot onbeperkt, zowel B2B als B2C. Ook oudere dossiers nemen wij ter harte. Alle gerechtskosten, deurwaarder en ook ereloon en kosten advocaat worden door ons gedragen, ook in het geval van niet-inning of onvermogen van de debiteur. Dit voor de inning van niet-geprotesteerde facturen in België. Dit alles volgens de duidelijke overeenkomst die wijste u afsluiten. Teneinde onze administratieve kosten en overhead te dekken, rekenen wij een lidmaatschapsbijdrage aan om ons systeem in voege te houden.

Sterke punten:

Zeer duidelijke overeenkomst. Buiten de lidmaatschapsbijdrage geen enkele kost. Zeer snelle en doeltreffende aanpak van de dossiers met volledige juridische ondersteuning.

Aangesloten bij onze organisatie hoeft u zich nooit de vraag te stellen: "loont het de moeite om naar de rechtbank te stappen?"

nieuw programma voor de automatische opvolging van de uitgaande facturen

Contactgegevens:

DEBT COLLECTION & JURIDICAL GROUP
Nieuwstraat 115
3150 Wespelaar
016/60.19.98
info@orzeon.be
www.orzeon.be